Νέα

3η Ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΑΝΤΕΝΝΑ Κέρκυρας (LIVE)

Για τρίτη φορά συμμετείχαμε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ Κέρκυρα στην εκπομπή του κ. Γιάννη Ασωνίτη μετά από πρόσκληση του.
Μεγάλο το ενδιαφέρον τον ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού, αλλά και ανεξάντλητο το θέμα “Μόνωση & Κατανάλωση ενέργειας Κτιρίων”.
Προσπαθήσαμε να δώσουμε απαντήσεις στα πλαίσια του ραδιοφωνικού χρόνου.
Ακούστε την:

2η Ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΑΝΤΕΝΝΑ Κέρκυρας (LIVE)

Μετά την πετυχημένη πρώτη μας συμμετοχή στην ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή του ANTENNA "Μια στο καρφί και μια στο πέταλο" με τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Ασωνίτη, αποδεχθήκαμε την εκ νέου πρόσκληση του να παραβρεθούμε στην εκπομπή.
Όπως μας είπε, προχώρησε σε δεύτερη εκπομπή με θέμα “μόνωση & ενέργεια” λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των ακροατών του.
Η εκπομπή έγινε την Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 12:30 μέχρι 14:00.
Συζητήθηκαν θέματα μόνωσης, υγρασίας και κατανάλωση ενέργειας κτιρίων.
Έγινε προσπάθεια η όλη συζήτηση να κρατηθεί σε επίπεδα κατανοητά από ακροατές χωρίς ειδικές γνώσεις γύρω από τα θέματα αυτά.
Ακούστε την:

Ραδιοφωνική Συνέντευξη στον ΑΝΤΕΝΝΑ Κέρκυρας (LIVE)

Συμμετοχή της DIATEC στην ζωντανή εκπομπή "Μια στο Καρφί και μια στο Πέταλο" με τον κ. Γιάννη Ασωνίτη στον ειδησεογραφικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ Κέρκυρα με θέμα "Μόνωση - Υγροπροστασία - Ενέργεια".
Η εκπομπή έγινε την Δευτέρα 3/12/2012 από 12:30 μέχρι 14:00 με ζωντανή τηλεφωνική συμμετοχή ακροατών. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος γύρω από τα θέματα αυτά η διάρκεια της συνέντευξης ξεπέρασε τη μία (1) ώρα.
Ακούστε τη:

 

Συνεργασία Diatec και Invitro Manufacture Co

Invitro Manufacture

Η Diatec πιστοποιεί - επανελέγχει την ποιότητα των εργασιών της μέσω της Invitro Manufacture Co.

Έναρξη ραδιοφωνικής καμπάνιας σε Ήπειρο και Κέρκυρα

Ξεκίνησε η ραδιοφωνική καμπάνια μας στην Ήπειρο και Κέρκυρα μέσω τοπικών σταθμών. Ελπίζουμε να φανούμε χρήσιμοι στην ευρύτερη περιοχή έτσι ώστε οι λέξεις Θερμομόνωση, Υγρομόνωση, Στεγάνωση και Επισκευή σκυροδέματος να αποκτήσουν την αξία που τους αρμόζει. Ακούστε το.

Έκδοση φυλλαδίου (Flyer)

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία της μακέτας και εκτυπώθηκε δίπτυχο φυλλάδιο της DIATEC Συστήματα Προστασίας Κατασκευών με την φιλική και δωρεάν συμμετοχή του γλύπτη και γραφίστα Αντώνη Δημητρίου.
Για να το δείτε πατήστε εδώ.

Αν είναι γνωστό ...υπάρχει

Καλή η 25ετής τεχνική εμπειρία, η εγγυημένη εργασία και η άριστη σχέση ποιότητας - τιμής. Aλλά αν όλα αυτά δεν είναι γνωστά στο κοίνο, είναι σαν να μην υφίστανται.
Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε ενημερωτική καμπάνια μέσω του διαδικτύου (internet), με την ελπίδα να μας γνωρίσετε και από κοντά. 
Σίγουρα θα σας φανούμε χρήσιμοι γύρω από θέματα μόνωσης, στεγάνωσης, δαπέδων και επισκευής, αν μας δώσετε την ευκαιρία μιας συνάντησης. Χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά σας. Σίγουρα έχετε να κερδίσετε κάτι από εμάς.